Maria Montazami använder kreditkort när hon reser

Maria Montazami bloggar om att hon använder kreditkort för att underlätta i sin vardag. Collector Easyliving är bra i många olika situationer, eftersom det ger dig trygghet via olika försäkringar när du använder kortet till nätshopping, resor och konserter. När hon och hennes man har varit ute och rest och bagaget har försvunnit har de till exempel skyddats av kortets reseförsäkring.

När Maria är hemma i Sverige brukar hon passa på att gå på fotbollsmatcher, vilket är något hon älskar att göra. Genom att använda Collector Easyliving när hon köper biljetterna kan hon via evenemangsförsäkringen få pengarna tillbaka för biljetten helt utan självrisk om hon skulle bli sjuk.

”Det finns några olika tillfällen när jag tycker att det passar extra bra att använda ett kreditkort. När jag reser hem till Sverige är det en extra trygghet att veta att jag får pengarna tillbaka för biljetten om jag skulle bli sjuk, och att det finns en försäkring som ger mig ersättning ifall mitt bagage försvinner. Och vem har inte varit med om det någon gång? Jag lovar att jag och Kamran har haft den värsta oturen när det gäller väskförsvinnande haha!”

Maria

 Klicka här för att läsa hela blogginlägget.