Isabella tipsar: 5 skäl att välja Easyliving

Reser du mycket, gillar du festivaler eller börjar det bli dags att byta ut ditt gamla kylskåp? I många fall kan det vara en fördel att göra sina inköp med Collector Easyliving istället för med sitt vanliga bankkort. Isabella Löwengrip har bloggat om sina främsta anledningar.

”Ett måste när jag köper min resa samt är i väg är att ha med mig ett eller flera kreditkort. Det är så jag reser tryggt när man har två små barn med sig. Jag har befunnit mig på hotell och bankkorten inte har fungerat vilket är en hemsk situation, med kreditkort kommer man alltid med hem.” skriver Isabella i sitt blogginlägg.

Trygghet med extra förmåner

Att ha Collector Easyliving i fickan är en extra trygghet vid många tillfällen. Dels får du en buffert så att du kan dela upp betalningen om olyckan är framme och du plötsligt måste reparera bilen eller köpa nya vitvaror. Men framförallt kommer kortet med flera extra förmåner som kan vara bra att känna till.

Reseförsäkring, avbeställningsskydd vid evenemang, leveransförsäkring vid internetköp samt 0 kr i valutapåslag vid utlandsköp är bara några av dessa fördelar. Isabella Löwengrip har listat fem av sina främsta skäl att handla med Collector Easyliving i sin blogg.

Blondin bella och easyliving

Du hittar inlägget här.