Collectors medarbetare skänkte julgåvor till välgörenhet

Flera organisationer fick ett extra tillskott i kassan när Collectors medarbetare skänkte sina klappar till välgörenhet i julas.

På Collector står hållbarhetsarbete och samhällsengagemang ständigt på agendan. Vi är ett växande bolag som ser det som en självklarhet att ta ansvar för att ge tillbaka till samhället, såväl lokalt som globalt.

I julas lät vi därför våra medarbetare välja någon av fem organisationer som vi från Collector skulle skänka en summa pengar till i deras namn. Många inkom med önskemål, vilket resulterade i att Albert Eeducation, Barncancerfonden, Hand in Hand, Räddningsmissionen samt TRINE fick varsin gåva att använda i sin verksamhet.

TRINEs grundare och CEO, Sam Manaberi, tackar för vår gåva genom följande hälsning:

Tack för att ni valt att lägga en investering i ett av våra solenergi-projekt. En av fem människor på planeten saknar tillgång till elektricitet, något som försvårar möjligheterna till ekonomisk tillväxt, sjukvård, utbildning och bättre miljö. Med er investering är vi nu ett steg närmare att lösa energiproblemet för ytterligare 50 000 människor på den kenyanska landsbygden. Tack – nu ser vi till att utrota energifattigdomen!

Här kan du läsa mer om Collectors hållbarhetsarbete.

Julklapp