Gimi - den digitala spargrisen

Hur ser vi till att våra barn lär sig förstå pengars värde när vi går allt mer mot ett kontantfritt samhälle? Collector Ventures har investerat i företaget Gimi som med hjälp av en app lär barn och ungdomar förstå och hantera pengar.

Syftet med appen är att på ett roligt, pedagogiskt och praktiskt sätt utbilda barn i hur man tjänar och spenderar pengar, men också att det finns ett värde i att spara inför framtiden.

Att barn praktiskt måste få öva på pengahantering är någonting experter inom barn- och utvecklingspsykologi, privatekonomi och pedagogik tagit hänsyn till när de har utvecklat appen, Det lär barnen att pengar inte finns obegränsat, utan att man måste jobba och ta beslut kring att tjäna pengar istället för att bara få dem som en gåva.

Bästa app alla kategorier

Gimi är en av svenska barnfamiljers favoritappar med över 400 000 användare. Belönad med "Bästa app alla kategorier" av App Store.

Ladda ned Gimi för iOS här

Ladda ned Gimi för Android här

Collectors värdeord Engagemang, Etik och Engagemang

Entrepenörskap, etik och engagemang

Collectors 3 kärnvärden representerar våra grundläggande värderingar och är utgångspunkten i hela verksamheten och vårt förhållningssätt till medarbetare, kundrelationer och vår omvärld.

Läs mer om våra värdeord