Logo: Praktikertjänst

Här kan du ta reda på om du kan betala ditt tandläkarbesök på faktura


För att se om du har möjlighet att betala på faktura, fyll i dina uppgifter nedan. Klicka på Testa belopp och identifiera dig med mobilt BankID. (Observera att förhandsbeskedet ej är bindande.)

Beviljad

Din preliminära kreditprövning är klar. Du har beviljats {{amount}} kr.

Ej godkänd

Tyvärr kan vi inte ge dig den kredit du söker.

Något gick fel!

På grund av tekniska problem kunde inte din ansökan behandlas.

Svenskt personnummer i formatet YYYYMMDDNNNN
  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltigt personnummer

  • Obligatoriskt fält

  • Måste vara ett positivt heltal

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltigt telefonnummer

Öppna BankId

Öppna BankId på din telefon eller dator och legitimera dig.

Hur det fungerar

Genom att göra en ansökan om ett ej bindande kreditåtagande före din behandling hos Praktikertjänst kan du försäkra dig om att bli beviljad en kredit.

Din beviljade ansökan är giltig så länge dina ekonomiska förhållanden inte försämras drastiskt den tid mellan ansökan om kreditåtagande tills din ansökan om den faktiska krediten.

Kreditåtagandet är ej bindande vilket innebär att du väljer själv om du vill träda in i kreditavtal efter genomförd behandling hos Praktikertjänst.

 

Du kan efter avslutad behandling välja om du vill använda det beviljade kreditåtagandet. Fakturan har 14 dagars förfallotid och du kan välja att betala hela fakturan direkt eller delbetala den.

Information om tjänsten

 

Kreditgivning för behandling hos Praktikertjänst tillsammans med alla tjänster relaterade till krediten tillhandahålls av Collector Bank.

 

 

Denna ansökan avser ett ej bindande kreditåtagande. Observera att du inte åtar dig någon kredit i samband med denna ansökan.