Hero image

Convert 2019

Alla tror på tillväxt - men få vågar ta täten

Vill du ta del av rapporten?

Genom att anmäla dig till Convert 2019 får du ta del av statistik, analyser och case från tre intressanta framgångsföretag.

En digital B2B rapport

En digital B2B rapport från Collector Bank

För andra året i rad ger Collector Bank ut e-handelsrapporten Convert, där vi tittar på hur långt svenska företag har kommit med att förflytta sin försäljning och sina inköp ut till nätet.

Vi är inte bara intresserade av att veta hur långt näringslivet kommit med att etablera sina e-handelskanaler, utan framförallt vill vi veta vad marknaden, det vill säga företagskunderna, tänker, tycker och tror, vad de har för förväntningar och hur de agerar.

“Fler borde börja handla online“

Hur tänker dagens företagskunder kring inköpskanaler och vad kan bli enklare? Katarina Mild, vd på Lejonet & Björnen delar med sig av sina tankar kring e-handelns fördelar och förbättringsmöjligheter.

Startupen som utmanar gammal struktur

När Outofhome.se startade sin foodservice-handel hade de egentligen oddsen emot sig: en liten organisation med nästan obefintlig erfarenhet av storköksverksamhet och B2B. Men den samlade kunskapen inom e-handel B2C visade sig vara desto mer avgörande.

Kommunikation blev nyckeln till e-handelssuccé

Läs om verktygsföretaget Würth som inte lät en djupt rotad traditionell säljkultur sätta käppar i e-handelshjulet. För Würth har den extra plattformen fört med sig stigande försäljningssiffror och bättre kundservice.