Få kundinsikt med Collector Checkout

Collector Checkout är en smidig betallösning för såväl e-handlare som slutkund. Med Checkout ingår även den unika tjänsten Collector Insights, ett analysverktyg som hjälper dig som e-handlare att lära känna din kundbas och anpassa dina erbjudanden.

Därför är Collector Checkout unikt

Med Collector Checkout samlas alla viktiga betalsätt i en integration. Tjänsten är uppbyggd för att ge en så kundvänlig upplevelse som möjligt och till skillnad från andra liknande betallösningar kan e-handlare själva bestämma om de vill ta ut fakturaavgifter eller inte. Dessutom tillfaller eventuell fakturaavgift e-handlaren.

Optimering och uppdateringar av systemet sker löpande av Collector Bank utan att du som e-handlare behöver tänka på det.

Ny form av direktbanksbetalning

I Collector Checkout ingår en ny form av direktbanksbetalning. Med vår lösning genomför kunden hela betalningen på e-handlarens sida - utan att slussas vidare till sin bank. Det ökar kundvänligheten och minskar risken för avbrutna köp.

Lär känna dina kunder med Collector Insights

Vår nya tjänst Collector Insights är ett verktyg som på ett enkelt sätt hjälper dig att analysera din egen kundbas. På ett smidigt sätt kan du få större insikt om dina kunder och genom att analysera datan utveckla din affär och ge bättre anpassade erbjudanden.

Vår ambition är att våra betallösningar alltid ska vara flexibla och ha stort kundfokus. Collector Checkout i kombination med Collector Insights kommer ge fler lojala slutkunder och högre lönsamhet för dig som e-handlare.

check out

Det här ingår Collector Checkout:

Collector Insights
Längre betaltid med 30 dagars faktura
Delbetalning
Konto där slutkunden kan samla alla sina köp på en faktura
Kampanj - köp nu och betala senare
Kreditkort
Direktbanksbetalning
Eventuell fakturaavgift tillfaller e-handlaren
Kontinuerliga uppdateringar och optimeringar av systemet
Konsument väljer själv betalningsmetod
Inga fasta avgifter
Daglig utbetalning

Vill du att vi kontaktar dig och ditt företag?

Vill du veta mer om våra betallösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar någon av våra säljare dig så snart som möjligt.

  • Obligatoriskt fält
  • Ej giltigt telefonnummer
  • Obligatoriskt fält
  • Ej giltig epostadress
Tack! Något gick fel!