Hero image

Collector B2B Payments

Öka din B2B-försäljning med fler kanaler och betalsätt

Vill du veta mer om betalningslösningar som gör det enkelt för företagskunder att handla?

Ta del av B2B-rapporten CONVERT

CONVERT – rapporten som ger aktuella insikter om digital handel mellan företag.

Läs mer om B2B-rapporten här

Ge dina företagskunder en bättre köpupplevelse

Driver du e-handelsbutik som säljer till företag? Eller känns steget till digitaliserad försäljning fortfarande för långt och krångligt?

Gör inte kundernas köpresa svårare än nödvändigt. Med våra betallösningar för B2B-försäljning kan du öka din försäljning, nå nya kundgrupper och slippa en massa onödig administration.

E-handeln växer och för många företag är det en självklarhet att kunna göra merparten av sina inköp online. I takt med det ökar också kraven på webbutiken och många förväntar sig en lika smidig köpresa som när man handlar privat. Med Collector Banks digitala betallösningar för B2B är du redo att möta dina kunders behov och skapa nya affärsmöjligheter.  

Ge dina företagskunder en bättre köpupplevelse.

Det här är Collector B2B Payments

Fakturabetalning 30 dagar 

Delbetalning 

Hantera även stora belopp, upp till 50 000 

Ytterligare möjligheter

Utifrån dina kunders behov och förväntningar skapar vi den lösning som gör störst nytta för din digitala handel. Det här är ett urval av tjänster du kan koppla på betallösningen:

  • Registrering, hantering och köp med digital signering
  • Verktyg för att hantera köpbehörigheter och limiter
  • Möjlighet att erbjuda fler kunder kreditköp*

* Exempelvis genom att ta kreditrisken själv, medan Collector hanterar administration, eller genom att låta firmatecknaren gå i personlig borgen.  

Ta del av nyttiga tips, tankar och råd om e-handel på vår företagsblogg.

Företagsbloggen

Nu lanserar vi företagsbloggen där du kan ta del av nyttiga tips, råd och tankar om e-handel.

Gå till företagsbloggen

Delbetalning utan kreditrisk ger bättre kassaflöden

Precis som vid privat e-handel ska dina företagskunder kunna välja betalsätt och villkor direkt vid köptillfället. Med tillvalet delbetalning kan du även erbjuda upp till 36 månaders kredit och ändå få dina pengar dagen efter genomfört köp. Collector Bank står då för kreditrisken och fakturaadministration.  

Enklare köp ger snabbare avslut

Med en smidig och förenklad köpprocess, som varken kräver registrering eller extra kontroller, kan fler och nya kunder handla av dig. Sällanköpskunder kan beställa varor utan att registrera sig eller ansöka om att bli kund, medan återkommande kunder kommer till avslut med bara några få klick. Kreditavtal och konton signeras digitalt av behöriga firmatecknare med hjälp av Mobilt BankID. På så sätt frigör du tid både på kortare och längre sikt, för såväl dig själv som dina kunder.  

Handla även med nystartade företag

Genom att låta firmatecknare gå i personlig borgen kan även små eller nystartade företag handla mot faktura eller avbetalning, vilket är långt ifrån självklart annars. Processen är helt automatiserad och signering görs med Mobilt BankID. 

Onlineverktyg för säker och trygg hantering

I Partnerportalen kan du som e-handlare logga in och se dina kunders limiter, avtal samt köpbehöriga användare. Du kan också erbjuda kunderna tillgång till ett eget onlineverktyg, för att garantera säkerhet och förenkla köpprocesserna. I verktyget kan kunden bland annat hantera köpbehörigheter och specificera bland annat kostnadsställe, köpare och konto som ska belastas. 

Är du redo att ta nästa steg i din B2B-försäljning?

Fyll i uppgifterna så kontaktar vi dig inom kort.