Smidiga betallösningar för e-handel och butik

Med faktura och delbetalning kan du erbjuda dina kunder större flexibilitet vid betalningstillfället. Det ökar chansen till fler lyckade köp och nöjdare kunder.

Med våra supersmidiga betallösningar får du:

Faktura 30 dagar
Delbetalning i upp till 36 månader
Add-on: Collector Insights
Collector Konto
Kampanj: Köp nu betala senare
Daglig utbetalning
Faktura och delbetalning i sju länder
Helgöppen kundservice
Eventuell fakturaavgift tillfaller handlaren
Enkel integration

Öka köpkraften med 30 dagars faktura och delbetalning

De flesta vill betala sina räkningar i slutet av månaden. Därför har vi 30 dagars förfallotid som standard på våra fakturor. Det minskar antalet påminnelser och leder till mer nöjda kunder. Med fakturabetalning erbjuder du kunden ett säkert betalsätt och minskar risken för avbrutna köp. Dessutom kan kunden välja att delbetala fakturan i sin egen takt, i 3, 6, 12, 24 eller 36 månader.

Våra betallösningar gäller såväl i butik som på nätet

Vi tycker att det är viktigt att dina kunder får samma möjligheter och lika bra köpupplevelser oavsett vilka kanaler de väljer att handla i. Att erbjuda kunden flexibla betalsätt ökar både köpkraften och chansen att det blir en återkommande kund. Därför erbjuder vi samma betallösningar för både butik och e-handel.

Få kundinsikt med vår add-on Collector Insights

Med hjälp av vårt kraftfulla analysverktyg Collector Insights får du en unik insyn i din egen kundbas. Utöver ekonomiska rapporter som försäljningsdata och statistik kan du även lära känna dina kunder på ett helt annat plan: Hur gamla de är, var de bor, vilket kön de har och så vidare. Collector Insights är ett pedagogiskt och lättanvänt verktyg som på ett enkelt sätt hjälper dig att planera kampanjer och rikta särskilda satsningar till rätt kunder. Allt för att öka din försäljning och kundlojalitet.

Sälj mer till fler med marknadsföringskampanjer

Genom att då och då ha kampanjer av typen “Köp nu, betala senare” kan du snabbt få igång försäljningen. Med vår hjälp kan du tillfälligt erbjuda dina kunder extra långa förfallotider på fakturorna. Den här typen av kampanjer lämpar sig extra bra i tider då folk kan ha stora utgifter, till exempel vid jul.

Bygg lojalitet med Collector Konto

Med Collector Konto kan dina kunder samla alla sina köp hos dig på en och samma faktura, oavsett om de väljer att handla i butik eller på nätet. I slutet av månaden få de en faktura med 30 dagars förfallotid. Collector Konto är ett perfekt komplement till lojalitetsprogram eftersom det ökar både köpkraften och chansen att få återkommande kunder.

Forskning om konsumenters beteenden och attityder

I ett samarbete mellan Collector Bank och Swedish Institute for Innovation Retailing vid Högskolan i Borås har forskare genomfört en studie under 2015 för att få större förståelse för konsumenters beteenden och åsikter om e-handel.

byggmax använder collector insights

Big data ger Byggmax bättre kundinsikt

Byggmax använder sig av Collector Insights för att kunna ge sina kunder bättre och mer riktade erbjudanden.

Läs artikeln
Frölunda betalresa

Kunden har handlat -
Vad händer nu?

För att förstå kundvänlighet ur ett användarperspektiv så måste insikten komma från konsumentstudier.

Läs artikeln

Vill du att vi kontaktar dig och ditt företag?

Vill du veta mer om våra betallösningar? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar någon av våra säljare dig så snart som möjligt.

  • Obligatoriskt fält
  • Ej giltigt telefonnummer
  • Obligatoriskt fält
  • Ej giltig epostadress
Tack! Något gick fel!