Hero image

Betallösningar

Lojalitetsguiden

Tipsen som får dina kunder att komma tillbaka, gång på gång.

Öka din försäljning med fler betalsätt i butik

Med Collector Betala senare kan dina kunder välja hur och när de vill betala – med faktura, delbetalning eller konto – och om de vill dela upp betalningen från 3 till 36 månader. Oavsett vilket får du som handlare alltid pengarna på ditt konto följande bankdag. 

Läs mer om Betala senare

Skylt i en butikskassa som visar Collector Banks betallösning Betala senare.

Öka köpkraften med fler betalmöjligheter

Med våra olika lösningar för e-handel och butik kan du erbjuda dina kunder större flexibilitet vid betalningstillfället. Det ökar chansen till fler lyckade köp och nöjdare kunder.

Vi vet hur värdefull en nöjd kund är. Därför tycker vi att alla kunder ska få en lika bra köpupplevelse, oavsett vem man är eller var man väljer att handla. Med Collectors betallösningar för e-handel och butik får du enkla och flexibla betalsätt, längre betaltider och smarta verktyg som underlättar för dig som driver e-handel eller butik.

Alla tror på tillväxt — men få vågar ta täten

E-handelsrapporten Convert 2019 visar återigen att det råder stora skillnader mellan efterfrågan och utbud i B2B-segmenten.

Collector B2B Payments

Collector B2B Payments

Säljer du online till företagsmarknaden? Collector B2B Payments är vår lösning för att kunna erbjuda samma smidiga, enkla och kundvänliga e-handel till företag som till konsument. Collector B2B Payments gör köpresan behagligare och leder till att du kan öka din försäljning, nå nya kundgrupper och underlätta administrationen, för både dig och dina kunder.

Läs mer om Collector B2B Payments

Collector Checkout B2C

Collector Checkout

Collector Checkout är en kundvänlig kassa som samlar alla de viktigaste betalsätten, inklusive integrerad direktbankbetalning. Med analysverktyget Collector Insights som ingår i tjänsten, kan du även lära känna dina kunder bättre, för att kunna rikta ditt erbjudande och bygga lojalitet.

Läs mer om Collector Checkout

Faktura och delbetalning i butik och på nätet

Faktura och delbetalning i butik och på nätet

Faktura är ett säkert betalsätt som du kan erbjuda både i butik och online. 30 dagars förfallotid är standard och du kan erbjuda delbetalning i upp till 36 månader. Dina kunder kan samla alla sina köp hos dig på en och samma faktura. Det leder till färre påminnelser, ökad köpkraft och fler återkommande kunder.  

Läs mer om faktura och delbetalning

E-handlarlånet, Collector Bank

E-handlarlånet

Är du på väg att ta din webbutik till nästa nivå? Som kund hos Collector kan du få hjälp med finansieringen. E-handlarlånet riktar sig till dig som använder någon av Collectors betallösningar och du kan ansöka om att låna upp till 1 miljon kr eller 10 % av din omsättning.

Läs mer om E-handlarlånet

Blogg

Missa inte vår blogg fylld med tips, information och trendspaningar om e-handel.

Läs bloggen här 

Vill du att vi kontaktar dig och ditt företag?

Vill du veta mer om hur våra betallösningar kan effektivisera din försäljning och bygga kundlojalitet? Fyll i dina uppgifter nedan, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

På kontoret i Göteborg

Josef Bosaeus

Josef Bosaeus
Head of Sales Payments

Robin Östlin


Robin Östlin

Client Executive

På kontoret i Stockholm

Johan Andersson

Johan Andersson
Client Executive

Integration

Våra färdiga moduler gör att du kan integrera vår tjänst i din butik eller webbshop på bara några minuter.