Google+
 • J Om Collector

  Om Collector

  Kreativa, kundanpassade och effektiva

  Collectors affärsidé är att erbjuda kreativa, kundanpassade och effektiva finansiella tjänster.

  Med en stabil finansiell styrka, etablerade i både Norden och på den europeiska marknaden, tillhandahåller Collector tjänster som ökar kassaflödet, likviditeten och försäljningen för våra företagskunder där vi erbjuder så väl kredithantering och factoring som juridiska tjänster och fakturalösningar för distans- och detaljhandeln. Dessutom är Collector en trygg och säker partner för e-handeln.

  Rikt tjänsteutbud

  Collector har  ett rikt tjänsteutbud som riktar sig mot privatpersoner där vi erbjuder både inlåning och utlåning samt egenbrandat MasterCard easycard.

  Branschexpertis

  Våra kunder är verksamma inom de mest skiftande branscher. Några är stora och börsnoterade, andra är mindre men med höga ambitioner. Det som förenar dem är önskan att effektivisera sina affärsprocesser. Och det är vi bra på!

  collector sponsor hand in hand

 • h Nyheter

  Nyheter

  Webbdagarna 19-20 mars

  Publicerat 2014-03-18 i E-handel, Mobil-service, Retail, Butik, Online, Mobila betalningar / Mobil plånbok, Kontobetalning / Delbetalning, Faktura, Entreprenör, Företag

  På Webbdagarna Stockholm samlas 1 500 personer som jobbar med digitala kanaler för att tillsammans uppleva inspiration och affärsnätverkande i absolut toppklass. Huvudtemat för årets program är Globala möjligheter.

  Läs mer

  Lena Apler Sveriges tredje mäktigaste kvinnliga entreprenör

  Publicerat 2014-03-06 i

  Veckans Affärer har för sextonde året i rad utnämnt Sveriges mäktigaste kvinnor. Via listan lyfter de fram inspirationskällor och förebilder i svenskt näringsliv. Nytt för i år är en vidare definition av begreppet makt. Listan över näringslivets mäktigaste entreprenörer består av grundare som rankats efter bolagets omsättning, potential och deras eget inflytande i bolaget i dag.

  Läs mer

  Collector sänker bundna sparräntor

  Publicerat 2014-02-05 i Privat, Spara, Produkter, Konsument, Online, Företag

  Den 6 februari 2014 sänker vi räntan på våra bundna sparkonton med 0,20 procentenheter. För tvåårigt sparkonto blir räntan 2,80 %, för ettårigt 2,40 %.

  Läs mer

  Stefan Alexandersson ny VD - Lena Apler arbetande styrelseordförande

  Publicerat 2014-01-31 i

  Collectors grundare och nuvarande VD, Lena Apler byter roll i företaget till arbetande styrelseordförande medan Stefan Alexandersson, nuvarande vVD tillträder som ny VD. Styrelseordförande Erik Selin, VD Fastighets AB Balder blir vice ordförande i styrelsen.

  Läs mer

  Välkommen tillbaka, Serena!

  Publicerat 2014-01-17 i Sponsring, Swedish Open

  Världsettan Serena Williams återvänder till Båstad och Collector Swedish Open 2014.

  Läs mer

  Vi ses på Distanshandelsdagen

  Publicerat 2014-01-15 i E-handel, Produkter, Kredithantering, Online, Mobila betalningar / Mobil plånbok, Kontobetalning / Delbetalning, Faktura, Entreprenör, Kundservice, Tillväxt, Företag

  Collector finns på Distanshandelsdagen, torsdagen den 30 januari.

  Läs mer
 • A Kundservice

  Vill du komma i kontakt med vår Kundservice?

  Effektiva och tillgängliga

  På Collector är det viktigt att arbeta med saker som gör skillnad. För våra kunder. Därför finns vi där för dig när du behöver oss.


  Online

  Våra online-tjänster är öppna dygnet runt. Logga in kan du göra här.
  Via vårt kontaktformulär nedan kan du kontakta oss när på dygnet det passar dig.
  Och kontorstid finns vi på plats för att ta emot ditt samtal.
  Välkommen att kontakta oss på Collector!


  1. Välj ärende
  2. Fyll i kontaktformuläret
 • k Collectorteket