Senaste nyheter

Här hittar du de senaste artiklarna från Collector Bank.

Philip Winberg
Product Manager
Payments, Checkout
Collector Bank

Collector Checkout först med nytt certifikat för säker betalning

Collector Checkout har som första betallösning på den finska marknaden tilldelats det nya Safe Pay-certifikatet för säkra betalningar. Certifieringen säkerställer att checkouten uppfyller kraven för att förhindra bedrägerier. Onlinebutiker som använder certifierade tjänster såsom Collector Checkout, ges därmed en ökad möjlighet att stärka tilliten och förtroendet hos konsumenterna.

Läs hela artikeln
Teknikdelar expanderar och byter betalpartner till Collector – “En ökad flexibilitet”

Teknikdelar expanderar och byter betalpartner till Collector – “En ökad flexibilitet”

Mobiltillbehörssajten Teknikdelar expanderar stort med lansering i både Finland och Danmark. Som en del i tillväxtstrategin byter de nu även betalpartner och lämnar Klarna för Collector. “I takt med att vi expanderar så behöver vi en samarbetspartner som ger oss den flexibilitet som krävs för att nå framgång på samtliga marknader” säger Talal Alshammari, CEO på Teknikdelar.

Läs hela artikeln
Black Week + Cyber Monday, Collector Bank

Collector summerar Black Week och Cyber Monday - “Slår alla rekord”

Black Week följt av Cyber Monday är nu avklarad och Collector summerar årets största shoppingvecka med en kraftig ökning där rekord slagits under samtliga dagar. För Collectors handlare syns en volymtillväxt med hela 98 % för Black Week som helhet, och 83 % för enbart fredagen. Cyber Monday var inte sämre och slutade på hela 109 % i ökning jämfört mot föregående år.

Läs hela artikeln