Hero image

Företagslån

Tillväxtlånet - för växande företag

Tillväxtlånet vänder sig till dig med minst ett verksamhetsår i bagaget. Vi matchar lånet med dina behov, så att ditt företag kan fortsätta växa.

Så fungerar Collector Tillväxtlån

Vårt tillväxtlån möjliggörs med en EU-garanti från EIF, Europeiska Investeringsfonden. Tillsammans ser vi till att småföretagare får finansiering för att bygga tillväxt.

Att ansöka om Tillväxtlånet är kostnadsfritt och du får ett svar med ett låneerbjudande inom bara några sekunder.

För att beviljas Tillväxtlånet krävs att ditt företag är ett aktiebolag och att du inte har några betalningsanmärkningar.

Du kan låna mellan 100 000–1 500 000 kronor med en uppläggningsavgift på 895 kronor. Lånet amorteras med rak amortering på 12–36 månader. Kontakta oss om du behöver låna mer.

Ränta och avgifter

Årsränta: Individuell räntesättning med årsränta från 10,5%
Månadsränta: Vilket motsvarar en månadsränta om 0,87%
Uppläggningsavgift 895 kr
Aviavgift 0 kronor vid elektronisk avisering

Läs allmänna villkor

 

Så lånar du mer

Behöver du låna mer än 1 500 000 kr? Vi erbjuder företagslån på högre belopp men där vi kräver en säkerhet från dig som kund. 

Kontakta oss för att låna mer

Tillväxtlånet nu med EU-stöd

Finansieringen möjliggörs genom stöd från EU-garantin för skuldfinansiering som stöttas finansiellt av EU via lånegaranti-instrumentet som upprättats genom Europaparlamentets och rådets förordning (EU) nr 1287/2013 om inrättande av ett program för företagens konkurrenskraft och små och medelstora företag (COSME) (2014–2020).

En finansieringsstruktur för tillväxt

Många företag nöjer sig med basal ekonomisk styrning och en kortsiktig finansieringsstruktur. Men för att växa och skapa ett handlingskraftigt bolag krävs mer än så, det har jag lärt mig efter 10 år i branschen.

Vilka är tillväxtbolagens största hinder?

En av många utmaningar för svenska tillväxtbolag 2019 är att hitta lämplig arbetskraft. I denna artikeln sammanfattar vi några vanliga tillväxthinder och redogör för hur du kan förenkla uppstartsfasen.