Hero image

Erbjudande

Blipp, blipp, 500:-

Ansök om kreditkortet Easyliving, gör fem köp, och få 500:- tillbaka.

Använd ditt kreditkort Easyliving fem gånger, och få 500 kronor tillbaka!

Om du skaffar Easyliving idag och handlar med kortet fem gånger innan 31 januari så får du 500 kronor insatt på ditt kort. Dessutom bjuder vi på första årsavgiften (värde 195 kr). Bra, eller hur?

Ansök, ange koden COLL500

Att handla med Easyliving på internet kan vara en god idé då kortet har en leveransförsäkring. Den gör det tryggare att handla.
Här hittar du fler tips om hur du handlar säkert på nätet.

Erbjudandet gäller för dig som inte har tagit del av ett erbjudande hos Collector Bank de senaste sex månaderna. 

Ansök om Easyliving

Ett kreditkort för dig som ofta är på resande fot och vill slippa onödiga avgifter. 

Inga aviavgifter eller valutapåslag
Delbetala i egen takt 
Kontaktlösa betalningar

Kompletterande reseförsäkring & avbeställningsskydd

Evenemangsförsäkring

Allriskförsäkring

Leveransförsäkring vid internetköp

Förlängd garanti på vitvaror & hemelektronik

Se saldo, visa PIN-kod och spärra kort i appen

Se produktinformation och försäkringar.

 Ansök om Easyliving

Betala genom att blippa ditt kort

Våra kreditkort har en smart funktion som gör att du kan blippa ditt kort mot kortläsaren och betala morgonkaffet eller lunchen utan att knappa in din kod. Det kallas för kontaktlösa betalningar och fungerar på köp upp till 200 kr på kortläsare i hela världen som har symbolen för kontaktlösa betalningar.

Dessutom är det säkert, varje köp har en unik kryptering som skyddar dina uppgifter. Efter ett visst antal köp får du ange din kod för att bekräfta att kortet används av rätt person.

Ha koll på ditt kreditkort

Med appen Collector Bank har du alltid tillgång till ditt aktuella kortsaldo, kan se dina transaktioner och din senaste faktura, var du än befinner dig.

I vår app samlar vi allt du kan tänkas behöva på ett och samma ställe. Appen låter dig snabbt och enkelt att få en överblick över din ekonomi. Du kan betala fakturor, visa din PIN-kod, kolla saldot, få hjälp av vår digitala assistent och mycket annat. Den gör din vardag lite enklare, helt enkelt.

  • Få en överblick över dina sparkonton, privatlån och saldot på kreditkortet.
  • Betala fakturor snabbt och enkelt var du än befinner dig.
  • Visa din PIN-kod.

  • Spärra ditt kort.

  • Ansöka om privattjänster.
  • Få vägledning och snabba svar av vår digitala assistent.

Få pengar tillbaka på dina köp

Koppla ditt Easyliving till Wrapp så kan du få personliga erbjudanden, belöningar och pengar tillbaka på dina köp.

Wrapp är en kostnadsfri app som ger rabatter och erbjudanden på det du gillar att handla. Varje gång du använder ditt Easyliving genereras nya erbjudanden, anpassade efter dig och dina intressen. Du som nyttjar dina erbjudanden kan dessutom få pengar tillbaka på ditt konto.

Såhär fungerar det:

1. Ladda ner appen och koppla ditt Easyliving.
2. Upptäck dina erbjudanden.
3. Handla med kortet och få pengar tillbaka.

Produktinformation

Kreditgivare är Collector Bank AB, Östra Hamngatan 24, 404 39 Göteborg. Telefonnummer 010 161 00 00. Collector Bank AB, org nr 556597-0513, står under Finansinspektionens tillsyn.

Årsavgift är 195 SEK. Vid ett kreditbelopp om 20 000 kr med årlig kreditränta om 13,95 % , 12 betalningsperioder och 45 räntefria dagar har nyttjas uppgår den effektiva räntan till 13.95 % (12.98 % utan årsavgift). Beräkningen utgår vidare från att krediten nyttjas utan avgift för kontantuttag eller liknande. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till högre effektiv ränta.

Du har rätt att ångra att du ingått kreditavtal med oss inom 14 dagar från det att kreditavtalet undertecknades (ångerfristen). Inget skäl behöver uppges.
Ångrar du dig kan du kontakta oss på något av följande sätt:
Telefon: 010-161 00 60
E-post: easyliving@collectorbank.se
Post: Collector Bank AB/Easyliving, Box 119 14, 404 39 Göteborg 
Fax: 010-161 00 01

Ange namn, adress och telefonnummer eller e-postadress. För att utöva din ångerrätt ska du skicka ditt meddelande innan ångerfristen löpt ut.

När du utövar din ångerrätt upphör rätten att använda kontot omedelbart, och du är skyldig att inom 30 dagar klippa itu ditt kort och skicka tillbaka det till oss. Du måste även betala tillbaka hela lånebeloppet och upplupen ränta. Collector har rätt till ersättning för kreditupplysning och övriga kostnader som vi haft för tjänsten innan vi tog emot meddelandet om att du utövar din ångerrätt. Har du betalat årsavgiften har du rätt att återfå denna med avdrag för den del som belöper på tiden före kreditavtalets frånträde.

Svensk marknadsföringslag och avtalsrätt tillämpas. Kommunikation kommer att finnas tillgänglig på svenska. Se vår information om klagomål för ytterligare information.

Klagomål mot finansinstitut regleras bla i Finansinspektionens författningssamling FFFS 2002:23. Där sägs bla att med klagomål avses att en kund till ett institut i ett enskilt ärende framför konkret missnöje med hanteringen av en finansiell tjänst eller produkt.

Allmänna synpunkter och generella missnöjesyttringar anses i detta sammanhang inte som klagomål liksom ej heller missnöje som måste anses ha ringa betydelse för kunden. Definitionen av Klagomål har betydelse eftersom det finns ett helt regelverk för hur instituten skall agera i Klagomålsärenden.

Collector Bank AB, org nr 556597-0513, står under Finansinspektionens tillsyn. Svensk marknadsföringslag och avtalsrätt tillämpas. Kommunikation kommer att finnas tillgänglig på svenska. 

Gå till klagomål

kreditkort-varför

Vad är ett kreditkort och hur fungerar det?

Vad är ett kreditkort och hur skiljer det sig från ditt vanliga bankkort?

Läs artikeln

isabella

Isabella tipsar: 5 skäl att välja Easyliving

I många fall kan det vara en fördel att göra sina inköp med Easyliving 

Läs artikeln

Ring oss på 010-161 00 60

Du kan också kontakta oss direkt via chatt eller e-post, eller hitta svar på vanliga frågor i vårt forum.