tisdag 24 april, 2018 08:00

Collector tecknar avtal med Apoteket

Collector Bank och Apoteket har tecknat avtal avseende betallösningar med start 2019.

Avtalet omfattar sammantaget Apotekets hela fakturaflöde mot konsumenter i försäljningskanalerna e-handel och butiksförsäljning i 394 butiker samt övrig distanshandel. Apoteket är Sveriges största apotek och har en årlig omsättning om drygt 20 miljarder kronor.

”Collector har under upphandlingen varit starkt engagerade i att utforma en helhetslösning som möter Apotekets strävan i att skapa enkelhet i alla kanaler för våra kunder såväl som för våra egna medarbetare” säger Linda Danielsson, inköpschef på Apoteket.

”Vi är stolta och glada över förtroendet från Apoteket. Att deras val föll på oss är ett kvitto på att våra produkter och kompetens håller hög kvalitetsnivå. Vi ser fram emot att hjälpa Apoteket i deras framtida utveckling, både i traditionella kanaler och i deras e-handelssatsning” säger Liza Nyberg, CEO Collector Bank. 


För ytterligare information:
Liza Nyberg, CEO, Collector Bank I Telefon: + 46 73-910 00 00 I E-mail: liza.nyberg@collectorbank.se
Clara Bolinder-Lundberg, IR Manager, Collector Bank I Telefon: + 46 70-719 84 43 I E-mail: clara.bolinderlundberg@collectorbank.se

Presskontakter

Madeleine Mörch 
Head of IR & Communications 

Lilla Bommens Torg 11 
411 04 Göteborg

Om Collector Bank

Collector är en börsnoterad bank som är specialiserad på finansieringslösningar för företag och privatpersoner, med särskilt fokus på små och medelstora företags behov. Läs mer om Collector

Prenumerera
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält
  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Ej giltig epostadress.