Royal Design byter betallösning till Collector – ”Får ett tajtare samarbete"

Royal Design byter till Collectors betallösning i både butik och online på samtliga marknader i Norden. ”Vi kommer nära vår betalpartner och får på så sätt ett tajt och proaktivt samarbete” säger Martin Magnusson från Royal Design.

Royal Design Group är Nordens ledande e-handelsaktör inom design, möbler och heminredning. I koncernen ingår Rum21 och RoyalDesign. E-handelsaktören har en medveten kundgrupp som ställer höga krav på köpupplevelsen i samtliga kanaler. Något som Collector matchar väl i form av hög servicenivå, teknisk expertis och ett riktat fokus mot stora aktörer inom Norden.

För Royal Design innebär övergången att de nu kan erbjuda sina kunder fler betalsätt, som även är anpassade för olika marknader.

Samtidigt förbättras möjligheterna för e-handelsaktören att synas och kommunicera med kunderna under efterköpsupplevelsen, vilket också förväntas påverka kundupplevelsen och kundlojaliteten positivt.

– För oss är det viktigt att ha en betalpartner som brinner lika mycket som oss för att ge kunden bästa tänkbara service. Med Collector får vi ett tajt och proaktivt samarbete där vi hjälps åt att optimera kundupplevelsen och köpflödet. Vi kommer även kunna behålla kunddialogen längre i köpresan och kan anpassa och styra kommunikationen efter köp på ett bra sätt, säger Martin Magnusson, Chief Marketing Officer på Royal Design.

För Collector handlar det om att var en strategisk partner genom hela köpresan. Att leverera en helhetslösning och tillsammans med Royal Design optimera köpresan.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med Royal Design där vi kan förbättra köpupplevelsen i samtliga kanaler och vara med och bidra till att de uppnår sina strategiska mål. Genom ett fokus på denna del kan vi öka både försäljningen och se en positiv effekt på kundlojaliteten, säger Mikael Anstrin, General Manager på Collector.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Mikael Anstrin General Manager Payments, Collector Bank 
Telefon: 073 656 21 28  
E-post: mikael.anstrin@collectorbank.se 

Martin Magnusson Chief Marketing Officer, Royal Design
Telefon: 076 338 99 49
E-post: martin.magnusson@royaldesign.se