Vi är nominerade i Svenska Designpriset!

Collector Banks årsredovisning 2016 har nominerats i Svenska Designpriset 2017 i kategori ”B2B Information – Årsredovisning – digital”.

designpris

De senaste åren har vi på Collector Bank satsat lite extra på att göra snygga, tilltalande och – framförallt – digitala årsredovisningar. Och i år valde vi att gå ytterligare ett steg längre.

Vår senaste årsredovisning paketerades med hjälp av en serie filmer som på olika sätt beskrev våra verksamhetsområden och presenterade våra visioner för framtiden – allt modererat av Alexander Pärleros som driver Framgångspodden. Här kan du se hur den blev.

Nu har vi fått veta att vår satsning givit resultat. Collector Banks årsredovisning har nämligen nominerats i Svenska Designpriset i kategorin ”B2B Information – Årsredovisning – digital”! Nu håller vi såklart tummarna för en seger.

Tycker du att vår Årsredovisning förtjänar att vinna?

Hjälp oss genom att ge oss din röst i omröstningen som är öppen från och med idag till den 10 september. Gå in på www.svenskadesignpriset.se, klicka dig fram till rätt kategori (”B2B Information – Årsredovisning – digital”) och rösta på oss!

Tack så mycket!