Collector i samarbete med Tink – gör det enkelt att göra smarta val för privatekonomin

På Collector ser vi det som en självklarhet att konsumenten ska kunna hantera sina banktjänster i de verktyg de själv väljer och på sina egna villkor. Därför har vi inlett ett samarbete med Tink.

tink

Tink är en kostnadsfri app som hjälper dig att få koll på din privatekonomi. Du kopplar enkelt dina konton till Tink som automatiskt kategoriserar och analyserar dina inkomster och utgifter, för att ge råd kring din ekonomi.

 – Det vi ser nu är början på en total förändring av konsumenters syn på banktjänster. För oss som digital nischbank ser vi stora möjligheter att tillsammans med Tink och liknande samarbeten återföra övertaget till konsumenten. Det ökar kraven på oss att ständigt hålla våra tjänster relevanta och konkurrenskraftiga för våra kunder, vilket vi brinner för, säger Lena Apler, Grundare och Styrelseordförande Collector Bank.

Det vi ser nu är början på en total förändring av konsumenters syn på banktjänster.

 Tack vare vårt samarbete med Tink kan alla konsumenter utmana sin sparränta och enkelt flytta sitt engagemang från befintlig bank till Collector för att få ett bättre erbjudande. Tjänsten håller koll åt dig och säger till när det är dags att se över räntealternativen igen. På så sätt förflyttas makten till konsumenten och marknadens bästa produkter samlas på ett och samma ställe för att hjälpa människor mot en bättre privatekonomi.

 Ladda ner Tink från App Store eller Google Play.