Dags för en ny säsong av EQnomics!

Efter förra säsongens succé har det äntligen blivit dags igen. Den här veckan släpps första avsnittet i säsong två av EQnomics – webb-TV-serien där du får användbara tips om privatekonomi.

Precis som i första säsongen är det Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius som guidar oss genom den snåriga ekonomidjungeln genom att dela med sig av sina bästa tips och råd kring privatekonomi. I säsong två kommer de bland annat att gå igenom ämnen som sparande, lån, shopping och boendeekonomi. 

Programserien är även i år ett samarbete mellan Collector Bank och Aftonbladet TV och kommer att sändas på Aftonbladet TV och TV3 under hösten.

I det första avsnittet pratar Pingis om lån – vad kännetecknar ett bra respektive dåligt lån och vad ska man tänka på innan man tar ett lån? Isabella berättar dessutom om sina tankar kring att vara ekonomismart och ger sina bästa tips på hur man bör gå till väga för att bli rik.

Du kan titta på avsnittet i sin helhet hos Aftonbladet TV.