Collector Bank Arena – samarbete med Good to Great

Collector Bank samarbetar med Good to Great Tennis Academy som bedriver en ledande tennisakademi och tennis- och padelverksamhet i Stockholm. Målet som sponsor till arenan, kallad Collector Bank Arena, är att stödja verksamheten och öppna upp för nya affärsmöjligheter.

Good to Great grundades 2011 av de tidigare tennisproffsen Magnus Norman, Nicklas Kulti och Mikael Tillström och arenan invigdes våren 2018. Fokus för verksamheten är att utveckla tennisspelare från ”Good to Great” samt att förbereda ungdomar för livet på och utanför tennisbanan. Arenan är en av de ledande tennis- och padelanläggningarna i världen för juniorer, proffs och amatörer. Good to Great erbjuder förutom tennis- och padelträning även mental träning, fysträning och idrottsskadebehandlingar.

Collector Bank har de senaste åren tydliggjort sitt fokus på finansieringslösningar riktade främst till små och medelstora företag i Norden. Collector Banks syfte är att överbrygga finansieringsgapet som finns på marknaden idag mellan mindre aktörer och traditionella storbanker. Med drivkraften att hjälpa deras kunder förverkliga sina visioner har Collector Bank en viktig roll att fylla för små och medelstora företag som vill ta sin verksamhet till nästa nivå och i förlängningen bidra till tillväxt i ekonomin och stödja ett hållbart och välfungerande finansiellt ekosystem.

Fokus på att ta företag och individer till nästa nivå är en viktig gemensam nämnare för Collector Bank och Good to Great. Fokus på hälsa och välmående är ytterligare viktiga aspekter och samarbetet passar därmed båda parterna väl.

– Vi är oerhört imponerade av Good to Great-teamets arbete. Med energi och stort engagemang bedriver de träningsprogram och en arena i världsklass som öppnar upp möjligheter för unga tennistalanger. Precis som Collector Bank hjälper företag att ta sig till nästa nivå, hjälper Good to Great unga talanger att utvecklas för att nå sin fulla potential. Vi är stolta över att som sponsorer kunna stödja verksamheten och vi har ett gott samarbete med Good to Great-teamet. Vidare ser vi även goda möjligheter för både nya affärer och att öka varumärkeskännedomen, säger Martin Nossman, VD för Collector Bank.

Läs mer på goodtogreat.se