Satsning på spetskompetens

Det snabbväxande bolaget Egen Lokal erbjuder företag och privatpersoner att äga lokaler som friköpta fastigheter. För företaget, som deltar i Collector Banks utbildningsprogram Corporate Accelerator, är utveckling av spetskompetens avgörande för den fortsatta resan framåt.

Vilka förväntningar har ni på utbildningen?

– Vi hoppas kunna plocka upp saker som vi inte tänker på eller har tid att reflektera över i den dagliga verksamheten, säger Gustav Kock, vd och grundare på Egen Lokal.

Vad har ni för behov just nu?

– Vi har behov av att få stöd i frågor som ofta dyker upp i snabbväxande företag, till exempel hur vi bäst skalar verksamheten i linje med visionen, säger Gustav Kock, vd och grundare på Egen Lokal.

Vilka utmaningar ser ni i er bransch?

– Lågkonjunkturen och möjligheten att rekrytera rätt personal till alla nivåer inom företaget, säger Henrik Eriksson, affärsutvecklare och grundare på Egen Lokal.

Var befinner ni er på tillväxtresan?

– Vi är i början av vår mognadsprocess. Vi började som start up för tre år sedan och har kommit långt sedan dess, men vi behöver nu hitta en tydlig struktur för hur vi ska växa och utvecklas framåt, säger Henrik Eriksson, affärsutvecklare och grundare på Egen Lokal.

Vad innebär Good to great för er?

– För oss innebär det att utveckla spetskompetens och att ta till vara på det som vi är väldigt bra på. Vårt mål är inte att vara bra på allt, utan att fokusera på våra styrkor och hitta nya sätt att stärka dem på, säger Henrik Eriksson, affärsutvecklare och grundare på Egen Lokal.

 

Visa tidigare